Serwis opinie-turystyczne.pl używa plików cookies. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Zamknij cookie
uslugikaterin181
Informacje
uslugikaterin181
  • Rejestracja: 30-06-2016
  • Miejscowość: Chodzież
  • Płeć: Mężczyzna
  • Wiek: 27
  • O sobie: http://www.twojdo...l/prywatny-szef.html
    Prowadzenie dobrze prosperującej knajpy to nie jest wcale taka prosta i banalna sprawa. Wszystko musi być zapięte na ostatni guzik, jeżeli chcemy odnieść sukces. Owszem, bardzo wiele będzie zależało od tego, jakie będziemy serwować jedzenie swoim klientom. I jeżeli uda nam się zagwaratnować, że jedzenie będzie zawsze najwyższej jakości, to faktycznie będzie to przyciągało gości. Ale jak to zrobić? Jeżeli nie mamy w ogóle żadnego wcześniejszego doświadczenia w branży, to czeka nas bardzo cięzka praca. I możemy mimo najlepszych chęci nie mieć jednak kompetencji do tego, żeby poradzić sobie z zadaniem i wyzwaniem jakim będzie weryfikacja i dobór personelu restauracji . Możemy kierowani dobrocią i naiwnością zaufać każdemu, kto pojawi się w naszych progach i będzie chętny do pracy. Ale dobre chęci to nie wszystko, liczą się jeszcze realne umiejętności i też na pewno umiejętność organizacji pracy. W początkowej fazie pomóc nam może doświadczony doradca ds gastronomii, który pomoze nam przy podstawach i konkretach, takich jak projektowanie karty menu, dobór personelu właśnie, sposoby zarządzania pracownikami, ale też zarządzanie dostawami i zaopatrzeniem.